N-Groep

Schaal:  1:160
Rail lengte (m): < 80
Merk: Fleischmann
Minitrix
Tijdperk:  
Aantal modules 7
Land/Continent:  Duits
Aantal leden: 6
Startdatum: 01-09-2016
Schermafbeelding 2017 01 10 om 17.49.59
Een baan die door "KOPLOPER" wordt bestuurd.

De N-Groep heeft 2 projecten onderhanden.

De Amerikaanse baan.
Rail lengte:     < 100 meter.
Tijdperk:         Diesel
Merk:              Divers
Land:              Amerika
Start datum:   01-09-2002


Dit project is een 6m lange modulebaan in 2 etages naar Amerikaans model. Hier rijden 8 treinen automatisch, aangestuurd met het programma Koploper. De baan is inmiddels op onze nieuwe locatie te Obdam opgesteld. De scenery kan nu verder worden verbeterd.

 De Duitse baan
Op dit moment ligt de aandacht volledig bij de bouw van het 2e project, de nieuwe modulebaan naar Duits model. Ook deze baan wordt aangestuurd met behulp van het programma Koploper en wordt geschikt gemaakt voor meer dan 8 treinen. Deze baan wordt uitgevoerd in dubbelspoor met 1 stadsstation en 2 goederen emplacementen waarvan een op een etage ligt. De treinen zullen kunnen wisselen op dit dubbelspoor van richting.

Geprobeerd wordt om een deel rijdend te krijgen voor aankomende zomer waarbij ook aan de scenery kan worden begonnen. Uiteindelijk is de bedoeling om bij gelegenheden beide banen naast elkaar aan het publiek te tonen.

De Duitse baan apart is te bekijken bij de openingstijden van “de Bijenstal” in Opperdoes.  

N Baan 2 25

Deze nieuwe Duitsebaan heeft tijdens de beurs in De Goorn proefgereden. Handmatig konden de treinen over twee sporen rijden.

 

Copyright © 2017 de WMC. All Right Reserved.
Design By Joomla Perfect
Modified by: Mastron